Welkom op onze vernieuwde website!

Nieuws-Nieuwe-Website-TheReSales

Welkom op onze vernieuwde website!

Na een paar maanden hard werken en toewijding (zelfs in de avond en het weekend) zijn wij ongelofelijk blij om onze nieuwe website te lanceren!

Uit de hand gelopen hobby

Sinds de oprichting in 2010 is er veel veranderd aan TheReSales. Want wat begon als hobby met 1 design stoel is inmiddels uitgegroeid tot een grote woonwinkel in Noord-Nederland. Inmiddels hebben wij een showroom van ruim 3000m²  met meer dan 800 items aan tweedehands design meubilair, verlichting en woonaccessoires. Onze bestaande website kon het uiteindelijk niet meer bijbenen en daarom was het tijd voor verandering. We wilden een verbeterde website die onze passie voor design en onze uitstraling laat zien, namelijk: uitgesproken met een vleugje humor. En een die vooral inspireert. 

Design that inspires

Doordat wij heel selectief zijn in onze speurtocht naar iconische klassiekers in topstaat, schuilt er altijd wel een prachtig verhaal achter elk merk dat je ziet. Of dat nu een bank van Artifort, een vloerlamp van Luceplan of bijzettafel van Revised is, dat moet natuurlijk verteld worden. Deze facelift zorgt ervoor dat onze design pareltjes de nodige aandacht krijgen, van gedetailleerde productfoto’s tot mooie impressies in onze sfeerruimtes. Met als doel dat jij jouw favoriete item(s) makkelijker vindt en passend kunt maken in je interieur.

Dit zijn de nieuwe kenmerken

  • vertrouwd clean ontwerp
  • eenvoudige navigatie
  • responsief met mobiele apparaten
  • actuele voorraad per product
  • nieuwe Inspiratie-pagina
  • nieuwe Nieuws- pagina
  • ons dreamteam 🙂

Uiteraard zullen wij in de toekomst regelmatig onze inhoud bijwerken met nieuwe tweedehands design items, nuttige informatie en nieuws. Zo blijf je op de hoogte en hoef je niets te missen!

Wat vind je ervan?

We zijn enorm trots op de nieuwe website en we denken dat het de beleving zal creëren die je zoekt zoals je door onze kleurrijke showroom loopt. Aangezien we jouw mening zeer waarderen, staan wij graag open voor feedback. Kijk eens rond en laat ons weten wat je leuk vindt (of niet leuk!)

♥ Theresa Hoogland, eigenaresse