Zakelijk interieur

Bij TheReSales begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven als het gaat om het creëren van een professionele en stijlvolle werkomgeving. Wij zijn er trots op een uitgebreide collectie tweedehands design meubels aan te bieden die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

Onze winkel is meer dan alleen een plek om prachtige designstukken te vinden; we zijn jouw partner in het transformeren van werkruimtes in inspirerende en functionele omgevingen. Of je nu een start-up, een creatief bureau of een gevestigd bedrijf bent, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubeloplossingen die naadloos aansluiten bij jouw zakelijke esthetiek en behoeften.

Wat maakt ons uniek?

 1. Curatie van kwaliteit: Onze meubelcollectie wordt zorgvuldig samengesteld om alleen de meest smaakvolle en hoogwaardige stukken op te nemen. Elk meubelstuk wordt grondig geïnspecteerd en gerestaureerd voordat het wordt aangeboden in onze winkel.
 2. Betaalbaarheid: We begrijpen dat zakelijke projecten budgettaire uitdagingen kunnen hebben. Ons assortiment tweedehands design meubels biedt je de mogelijkheid om een professionele uitstraling te geven.
 3. Duurzaamheid: Door te kiezen voor tweedehands meubels draag je bij aan een duurzamere toekomst. Hergebruik van hoogwaardige meubels vermindert de ecologische voetafdruk en past perfect bij bedrijven die zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken.
 4. Deskundig advies: We werken samen met professionele projectinrichters met jarenlange ervaring. We luisteren naar je behoeften, analyseren de ruimte en bieden advies op maat om de ideale meubelopstelling te realiseren.
 5. Variatie in stijl: Of je nu houdt van strakke moderniteit, klassieke elegantie of eclectische originaliteit, onze collectie heeft iets voor elke stijlvoorkeur.

Onze diensten

 • Ruimteplanning: We helpen je bij het optimaliseren van de lay-out van je kantoorruimte voor maximale efficiëntie en esthetiek.
 • Meubelselectie: Kies uit ons assortiment van bureaus, stoelen, vergadertafels, opbergoplossingen en meer.
 • Maatwerkopties: Indien gewenst kunnen we ook op zoek gaan naar specifieke meubelstukken die perfect passen bij je visie.
 • Bezorging en installatie: Ons team zorgt voor een vlekkeloze bezorging en professionele installatie van de meubels in je kantoor.

Maak een afspraak

Wij streven ernaar om niet alleen meubels te verkopen, maar om samen met jou ruimtes te transformeren. Vraag vandaag nog een consult aan en ontdek hoe we jouw zakelijke omgeving kunnen verbeteren met onze prachtige tweedehands design meubels en deskundige projectinrichting. Samen creëren we inspirerende werkplekken die indruk maken op zowel medewerkers als klanten. Neem contact op met Theresa Hoogland via info@theresales.nl of +31 (0)6 31908242.

 1. Stap 1: Kennismaking en Consultatie

  We starten het proces met een kennismakingsgesprek tussen ons team en jouw bedrijf. Tijdens dit gesprek willen we grondig begrijpen wat je doelen, voorkeuren en budget zijn. Jouw input is de basis waarop we ons ontwerp zullen bouwen.

  Stap 2: Ruimteanalyse en Ontwerpvoorstel

  Vervolgens bezoeken we jouw kantoorruimte om een diepgaande analyse uit te voeren. We kijken naar de lay-out, de afmetingen, de lichtinval en andere cruciale aspecten. Met deze kennis gaan we aan de slag met het ontwerpvoorstel. Hierin presenteren we onze aanbevelingen voor meubelopstelling, kleurenpalet en materialen die het best passen bij jouw visie.

  Stap 3: Meubelselectie

  Jouw unieke stijl en behoeften staan centraal bij het kiezen van de meubels. We presenteren een zorgvuldig samengestelde selectie van tweedehands design meubels uit onze collectie. Deze stukken zijn niet alleen stijlvol, maar ook van uitstekende kwaliteit. Als je specifieke wensen hebt die niet in onze huidige collectie te vinden zijn, gaan we graag op zoek naar aanvullende opties.

  Stap 4: Aanpassingen en Maatwerk

  We begrijpen dat soms aanpassingen nodig zijn om de meubels perfect te laten passen bij jouw ruimte. We werken nauw samen met ervaren vakmensen om eventuele aanpassingen te realiseren.

  Stap 5: Bevestiging en Planning

  Zodra alle keuzes zijn bevestigd, stellen we een gedetailleerd plan op voor de levering en installatie. Hierbij houden we rekening met jouw planning en prioriteiten. Ons doel is om alles naadloos te laten verlopen, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe, ingerichte ruimte.

  Stap 6: Levering en Installatie

  Op de afgesproken datum zorgen wij voor de levering en installatie van de meubels. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk meubelstuk op de juiste plek wordt geplaatst, met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. We willen dat de ruimte er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect functioneert voor jouw bedrijf.

  Stap 7: Afsluiting en Nazorg

  Na de installatie lopen we samen met jou de ruimte door om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Als er nog laatste aanpassingen nodig zijn, staan we voor je klaar. We bieden ook nazorg, inclusief onderhoudsadvies voor de meubels, zodat je langdurig kunt genieten van de nieuwe inrichting.

  We streven ernaar om samen met jou een inspirerende en functionele werkomgeving te creëren die jouw bedrijf vertegenwoordigt. Ons team staat altijd klaar om jouw visie tot leven te brengen.