WIJ ZIJN THERESALES
Handelen in design meubels, dat is wat wij graag doen bij TheReSales!
Wij hebben een passie voor mooi en uniek design, en vertellen u graag alles over onze prachtige design meubels. We verzamelen meubels van top ontwerpers uit heel Europa in onze winkel in Groningen. En hebben uniek en betaalbaar design voor iedereen! Design meubels met een ziel, waar u niet op uitgekeken raakt. Ons grote aanbod design meubels wisselt regelmatig. Hou onze website daarom goed in de gaten.

ELKE DAG INSPIRATIE
TheReSales bestaat uit een vast team van enthousiaste en ervaren vakmensen. Wat ons bindt is de liefde en de passie voor topkwaliteit. We inspireren elkaar met de talenten en vaardigheden die ieder van ons heeft.
Ons team staat u graag te woord en informeert u met liefde over onze designcollectie en de designers. Door ons enorme netwerk en onze waardevolle contacten is ons aanbod design meubels altijd wisselend. Wij willen u voortdurend blijven inspireren en verrassen met onze passie voor design en kwaliteit.

WIJ VINDEN VOOR U BETAALBARE KWALITEIT
Op onze design meubel speurtocht zijn we voortdurend op zoek voor u. Wij willen u inspireren. Daarom zullen we altijd dat beetje extra doen. Want we willen een onderscheidende designcollectie kunnen presenteren. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor u! Want iedereen moet kunnen genieten van duurzame en betaalbare kwaliteit. En daar gaan we voor.

DUURZAME KWALITEIT GESELECTEERD VOOR U
Wij zijn net zo gepassioneerd over design als u! In onze sfeervolle inspiratiestore in Groningen hebben we een selectie topmerken waaronder Artifort, Vitra, B&B Italia, Leolux, Gelderland, Cassina en Minotti. In alle design is de hand van gerenommeerde ontwerpers zichtbaar. Of het nu om designstoelen, -banken, -salontafels, -lampen, of -kasten gaat, al onze meubels stralen een eigen stijl en karakter uit. Maar uiteindelijk gaat het om u. Wij willen u graag beter leren kennen, zodat wij u op maat kunnen adviseren. Wilt u ons interieuradvies of design-inspiratie? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt zich ook laten inspireren via onze online collectie, of in onze showroom. Op onze mooie locatie in Groningen bieden wij inspirerende voorbeelden van sfeervolle ruimtes.

DE 7 ZEKERHEDEN WAAR U ONS AAN MAG HOUDEN
Wij houden van een transparante diesntverlening.

  1. Wij blijven u inspireren met een grote en snel wisselende collectie;
  2. Ons assortiment bestaat uit gerenommeerde design klassiekers;
  3. Onze design meubels zijn nagekeken op beschadigingen, en indien nodig hersteld;
  4. Wij kiezen voor een persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening;
  5. Iedereen moet kunnen genieten van hoogwaardige topmerken;
  6. Wij bieden u design meubels naar uw wens voor het aankleden van uw woning;
  7. Ons team staat altijd voor u klaar om uw wensen te bespreken..
NEEM CONTACT OP

DIRECT CONTACT

maandag t/m donderdag:
geopend op afspraak
Vrijdag:
11.00 tot 17.00 uur
zaterdag:
11.00 tot 17.00 uur
eerste zondag van de maand:
13.00‭ ‬tot 16.00‭ ‬uur

TEL: 0631908242
E-MAIL: info@theresales.nl
WEBSITE: www.theresales.nl

Buiten onze openingstijden bent u welkom op afspraak.

Wij bezorgen uw meubels aan huis.

BEZOEKADRES:
TheReSales
Koningsweg 1D
9731 AM Groningen

KvK 68426518
IBAN NL04ABNA 05 58 823 211