Betalen

We vinden het belangrijk dat onze klanten snel, veilig en makkelijk kunnen betalen. In onze winkel accepteren we de volgende betaalmethoden:

  • contant geld
  • bankpas

Momenteel is het (nog) niet mogelijk om met creditcard te betalen.

Website, Facebook & Instagram

Het is niet mogelijk om via onze website en social media direct een bestelling te plaatsen. Graag willen we je vragen om eerst contact met ons op te nemen, telefonisch of per mail voor de actuele voorraad.

Marktplaats

Wij zijn niet aangesloten bij het online betalingsplatform Betaalverzoeken van Marktplaats. Het plaatsen van een bestelling is niet mogelijk, wel reserveren bij serieuze interesse, en daarom willen we je vragen om eerst contact met ons op te nemen.

Na elke telefonische of digitale bestelling wordt een factuur per email verstuurd. Zodra de betaling bij ons binnen is, kan jouw gekochte items in overleg worden verstuurd of opgehaald.

Mocht je op onze website, social media en Marktplaats een meubelstuk, lamp of woonaccessoire hebben gezien en de intentie hebben om te kopen dan vragen wij je om contact op te nemen voor de actuele voorraad. Bij serieuze interesse houden wij jouw item(s) voor een beperkte periode achter.