Red & Black

Naam
Red & Black

Kleur
Rood, Zwart

Stijl
Modern

Red & Black

Red & Black – Hoe moderne stijl en levendige kleuren samenkomen voor een unieke sfeer, zie je in deze ruimte. Hier vind je twee opvallende rode banken, elk met hun eigen unieke uitstraling. De eerste bank heeft een eigenzinnige vorm, die doet denken aan een pompoen. Tegenover staat een andere bank met armleuningen en rugleuningen die omhoog kunnen. Erg praktisch!

Beeldende Fauteuils en Geluidsomgeving

Te midden van de rode banken zijn er sculpturale fauteuils te vinden, met gedurfde vormen en opvallende rode tinten. Voor wie behoefte heeft aan een rustig plekje om te ontspannen, staat er een fauteuil met een hoogwaardige akoestische ervaring.

Een Contrasterend Tafereel

Het contrast tussen verschillende materialen en vormen voegt diepte toe aan het interieur. Het middelpunt van de zithoek wordt gevormd door een glazen ronde salontafel, die een gevoel van lichtheid en ruimte toevoegt aan de kamer. Op de vloer ligt een groot rond kleed met bloemen in diverse kleuren, wat warmte en gezelligheid aan de ruimte toevoegt.

Kunstzinnige Accenten

Tegen de zwarte muur staat een zwarte piano met een rood krukje. Hierboven zijn kleurrijke beeldjes met gouden accenten geplaatst, die wat speelsheid aan de ruimte geven. En last but not least, een grote groene plant brengt de natuur naar binnen en zorgt voor een gevoel van frisheid.

Een Prachtig Geheel

Al deze elementen vormen samen een prachtig geheel, waar modern design en rode kleuren samenkomen. We hopen dat deze ruimte je heeft geïnspireerd!

Merk
Arper, Artifort, Cappellini, Hay
Leolux, Ligne Roset, Moroso

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK ONZE PRODUCTEN