Charming Shades of Red 

Naam
Charming Shades of Red

Kleur
Oranje, Rood, Rose, Zwart

Stijl
Romantisch, Modern

Charming Shades of Red

Creëer een gedurfde en stijlvolle woonkamer met rode banken, fauteuils en stoelen, gecombineerd met subtiele zwarte accenten. Breng deze in het oog springende meubelstukken tot leven door ze te combineren met rode lampen, een elegante zwarte vloerlamp en een dramatische zwarte muurkleur. Leg daar bovenop een opvallend vloerkleed met rode en oranje bloemen op een zwarte achtergrond en laat je gasten versteld staan van je unieke interieur.

Begin met het kiezen van rode banken, fauteuils en stoelen die een gevoel van luxe en comfort uitstralen. De rode kleur voegt passie en vitaliteit toe aan de ruimte, terwijl de combinatie van stof en leer een rijkdom aan texturen en visuele interesse biedt.

Om de rode meubels te laten opvallen, kies je voor rode lampen die warmte en sfeer toevoegen aan de kamer. Plaats deze strategisch rondom de zithoek om een intieme en gezellige ambiance te creëren. Het zachte licht dat de rode lampen verspreiden, zal de rode meubels laten stralen.

Om een vleugje elegantie en verfijning toe te voegen, voeg je een slanke zwarte vloerlamp toe. Deze vloerlamp vormt niet alleen een mooi contrast met de rode elementen, maar geeft ook gericht licht voor het lezen van een boek of het creëren van een gezellige hoek in de kamer.

Kies voor een dramatische zwarte muurkleur om een gevoel van diepte en contrast te creëren. De zwarte achtergrond zal dienen als een canvas waarop de rode meubels en het vloerkleed met rode en oranje bloemen opvallen. Het zal een gevoel van elegantie en moderniteit toevoegen aan de ruimte.

Het vloerkleed met rode en oranje bloemen op een zwarte achtergrond zal fungeren als een statementstuk in de woonkamer. Leg het in het midden van de kamer om een focuspunt te creëren en een gevoel van warmte en levendigheid toe te voegen. Het kleurenpalet van het vloerkleed zal de rode meubels versterken en een harmonieuze samenhang brengen in het geheel.

Met rode meubels, rode lampen, een zwarte vloerlamp, een zwarte muurkleur en een opvallend vloerkleed met bloemen kun je een woonkamer creëren die je persoonlijkheid weerspiegelt en indruk maakt op je gasten. Durf te spelen met kleur en contrast, en laat je creativiteit de vrije loop om een ruimte te creëren waar je trots op kunt zijn.

Merk
Artifort, Brand van Egmond
Cappellini, Foscarini, Fritz Hansen
Hay, Moroso, Vitra

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK DE PRODUCTEN