Blue, Green & Gray

Naam
Blue, Green & Gray

Kleur
Blauw, Groen, Grijs

Stijl
Eigentijds

Blue, Green & Gray

Blue, Green & Gray – Hier hebben we een gezellige ruimte gecreëerd waar ontspanning centraal staat. De kalmerende kleuren die we zorgvuldig hebben gekozen zorgen voor een harmonieuze combinatie van blauw, groen en grijs. Dit is dé plek waar je na een lange dag helemaal tot rust kunt komen.

Een Oase van Rust

Het hart van deze ruimte wordt gevormd door de zithoek. Tegen de achterwand is een muur in een diepe donkergroene tint, die een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt. Hier vind je een uitnodigende, comfortabele blauwe bank, omringd door fauteuils met zachte vormen waar je neer kunt ploffen.

Stijlvolle Accenten

Om de ruimte aan te kleden en een persoonlijke touch toe te voegen, hebben we gedacht aan decoratieve accenten. In het midden van de zithoek staat een elegante zwarte salontafel, die niet alleen praktisch is maar ook een stijlvol statement maakt. Hierop kunnen prachtige planten en andere decoratieve items worden geplaatst. Achterin de ruimte staat een ruime zwarte stellingkast, perfect voor het tentoonstellen van je favoriete spullen, boeken en woonaccessoires.

Luxe en Speelse Elementen

Om een speels accent toe te voegen aan de serene sfeer, hebben we gekozen voor subtiele gouden accenten op schilderijen. Dit voegt een vleugje luxe toe aan de ruimte en vormt een mooi contrast met de diepe kleuren van de muren. Op de vloer ligt een prachtig geprint kleed, met een mix van blauwe, grijze en zwarte tinten, wat niet alleen warmte maar ook textuur toevoegt aan de ruimte.

Sfeervolle Verlichting

Verlichting speelt een essentiële rol bij het creëren van de juiste sfeer, en daar hebben we zeker aan gedacht. Hanglampen zweven boven de zithoek, terwijl een subtiele vloerlamp naast de bank zorgt voor een warme gloed, ideaal om ‘s avonds lekker te ontspannen met een goed boek of een film.

Jouw Persoonlijke Ontspanningsruimte

Deze woonruimte is met uiterste zorg samengesteld, met oog voor elk detail. Van de blauwe meubels tot de zwarte accenten en het prachtige geprinte kleed, elk element draagt bij aan een fijne omgeving waarin je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Creëer jouw eigen oase van rust en sereniteit met onze “Blauwe Hoek” en geniet van de ultieme ontspanning in stijl.

Merk
Bolia, Hay, Montis, Moroso
Muuto, Normann Copenhagen
Studio Henk

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK ONZE PRODUCTEN