Green X-Mas

Naam
Green X-Mas

Kleur
Natuurlijk, Warm

Stijl
Mix

Update 28-11-2023

Green X-Mas

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben we deze woonkamer omgetoverd tot een knus kerstinterieur. Zodra je binnenstapt, krijg je direct een gevoel van rust en gezelligheid je direct. Dit dankzij de lage bank, fauteuils, houten dressoir, groene salontafel, en het lichtgekleurde karpet. De versierde kerstboom en een prachtig stukje muur bedekt met mos brengen de ruimte meteen in een feestelijke sfeer.

De eyecatcher van de woonkamer is ongetwijfeld de groene driezitter. Hierop neerploffen biedt ultiem comfort. De stoelen eromheen zijn een mix van donkergroen, lichtgroen, en olijfgroen.

Het groene dressoir  voegt niet alleen opbergruimte toe maar creëert ook een warme sfeer door de houten bovenkant, terwijl de groene deurtjes een frisse touch geven.

In het midden van de zithoek staat een groene salontafel die een mooie aanvulling vormt. De tafel heeft moderne rechte lijnen en is niet alleen handig om dingen op te zetten, maar voegt ook een stijlvol element toe aan de kamer.

Op de grond ligt een zacht tapijt met een neutrale kleur dat het geheel compleet maakt. Het tapijt is heerlijk zacht aan je voeten en draagt bij aan de gezelligheid van de kamer.

Boven de bank zie je iets bijzonders: een stukje muur bedekt met mos en betoverende lichtjes. Het groen brengt als het ware een vleugje natuur naar binnen, terwijl het licht de ruimte extra mooi maakt.

Een groene woonkamer is niet alleen mooi, maar ook fijn omdat het de gezelligheid in huis brengt, helemaal passend bij de sfeer van de feestdagen.

Merk
Bla Station, De Vorm, Foscarini
Kartell, Nils Holger Moormann
Poliform

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK DE PRODUCTEN