White & Cream

Naam
White & Cream

Kleur
Creme, Neutraal, Wit

Stijl
Modern, Retro

White & Cream

White & Cream – In dit interieur vind je een mooie mix van wit, crème en opvallende zwart-wit prints. Deze elementen creëren een kalme en stijlvolle sfeer, waardoor de ruimte luxe uitstraalt en tegelijkertijd een gevoel van comfort biedt.

Verfijnd Ontspannen

Het hart van de kamer wordt gevormd door de prachtige leren bank. Met zijn crèmekleurige bekleding trekt deze bank direct de aandacht en nodigt uit tot ontspanning. De combinatie van de crèmekleurige bekleding en de witte muren zorgt voor een verfijnde uitstraling.

Uitnodigende Verlichting

Om de ruimte te verlichten en een warme sfeer te creëren, zijn verschillende soorten lampen gebruikt. Tafellampen, vloerlampen en hanglampen verspreiden allemaal een uitnodigende gloed, waardoor de ruimte nog gastvrijer wordt.

Speelse Ronde Vormen

Ronde vormen voegen een speels tintje toe aan het interieur van White & Cream. De ronde salontafel biedt een handige plek voor boeken en decoraties. Het zachte karpet maakt de ruimte nog knusser, vooral met het gedurfde zwart-wit geprinte vloerkleed dat een opvallend accent toevoegt.

Elegant Functioneel

Naast de bank staat een lage houten banktafel, perfect voor het neerzetten van tijdschriften en persoonlijke spulletjes. Aan beide zijden van de bank staan moderne glazen bijzettafels die niet alleen functioneel zijn maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan de ruimte. Tegen de muur vind je zwarte stellingkasten, waar je niet alleen spullen kunt opbergen, maar ook je favoriete boeken en kunstwerken kunt tentoonstellen.

Een Mix van Comfort en Stijl

Al met al straalt deze woonruimte een tijdloze elegantie uit, gecombineerd met moderne flair. De mix van kleuren en prints zorgt voor een  inspirerende omgeving waarin comfort en stijl naadloos samenkomen. White & Cream biedt een perfecte balans tussen luxe en functionaliteit, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten.

Merk
Ahrend, Artifort, BuzziSpace
Dutch Carpets, Fasem, Flos
Foscarini, Halle, Hay, Ikon
Jan des Bouvrie, Leolux
Poltrona Frau, Revised
Swedese, Vibia

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK ONZE PRODUCTEN