Orange Vibes

Naam
Orange Vibes

Kleur
Helder, Koel

Stijl
Eigentijds

Update 1-12-2023

Orange Vibes

Je wil wel maar je durft niet? Dat kunnen we voorstellen met deze kleur oranje, want hoe maak je een supergezellige plek met deze oranje meubels?

De superzachte oranje bank is echt het stralende middelpunt van de woonkamer, waardoor het gelijk een warme en uitnodigende vibe geeft. Het is perfect om te relaxen met vrienden of gewoon lekker zelf te loungen.

We hebben ook gedacht aan wat extra gezelligheid met bijpassende oranje fauteuils. Eén daarvan heeft een akoestisch design, geweldig voor rustig lezen of ongestoord genieten van je favoriete muziek. De andere fauteuil heeft een moderne, speelse uitstraling met een lage rugleuning en ronde vormen. Samen vormen ze een fijne combinatie van praktisch en mooi.

De lampen zijn zorgvuldig gekozen om die warme sfeer te versterken. Rode ronde hanglampen zweven boven de eettafel en zorgen voor een gezellige sfeer tijdens diners. En die grote rode vloerlamp met een gouden lampenkap? Die voegt net dat vleugje luxe toe en geeft een subtiele gloed aan de ruimte.

De eethoek mixt elegantie met levendige oranje accenten. De lichthouten eettafel straalt een natuurlijke charme uit en is de perfecte plek om samen te komen voor maaltijden. De oranje stoelen met houten poten voegen wat speelsheid toe en vormen een mooi contrast met het lichte hout. Ze zijn niet alleen comfortabel, maar passen ook perfect in het kleurenpalet van de ruimte.

Met deze oranje woonruimte heb je echt een gezellige en uitnodigende plek gecreëerd waar comfort en stijl samenkomen. Geniet van de warmte, de leuke details, en het harmonieuze ontwerp dat deze ruimte zo uniek maakt. Het is niet alleen een plek om te wonen, maar ook om te ervaren en te delen.

Merk
Artemide, Artifort, B&B Italia
Bene, Dix Heures Dix, Gispen
Hay, Leolux, Luceplan
Montis, Moooi, Palau

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK DE PRODUCTEN