Bold Splashes of Orange

Naam
Bold Splashes of Orange

Kleur
Helder, Koel

Stijl
Eigentijds

Bold Splashes of Orange

Stap binnen in het eigentijdse interieur met oranje meubels en je waant je in een wereld vol warmte en levendigheid. Het is een ruimte waarin de kleur oranje de hoofdrol speelt en zorgt voor een speelse en energieke sfeer.

De stoelen, bekleed met een zachte stof, nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van het comfort dat het biedt. De bijpassende fauteuils zorgen voor extra zitplaatsen en maken het mogelijk om gezellig samen te zijn met vrienden en familie.

De houten eettafel en oranje stoelen vormen zo een harmonieus geheel met de rest van het interieur. De transparante hanglamp geeft een warme gloed en creëert daarmee een gezellige sfeer.

De kussens op het tapijt maken het af en versterken het gevoel van warmte en comfort. De muren zijn wit en bieden zo een neutrale achtergrond voor de opvallende oranje meubels en accessoires.

Kortom, het eigentijdse interieur met oranje meubels is een ruimte vol leven en energie. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te socializen en te genieten van de kleine dingen in het leven.

Merk
Arper, Artifort, Bene
Kartell, Ligne Roset, Magis,
Muuto, Thomas Eyck, Thonet

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK