Sunny Yellow

Naam
Sunny Yellow

Kleur
Geeltinten

Stijl
Klassiek, Retro

Sunny Yellow

Geef je interieur een vrolijke en zonnige uitstraling met gele accenten! Geel is een kleur die staat voor vreugde, energie en positiviteit, en het kan een geweldige toevoeging zijn aan je woonruimte.

Kleurenpalet:

Gele fauteuils en poefen als blikvangers. Kies voor een warme, zachte tint geel om een uitnodigende sfeer te creëren. Combineer dit met een zwarte salontafel voor een mooi contrast en een vleugje elegantie.

Zitmeubilair:

Plaats de gele fauteuils strategisch in de ruimte, bijvoorbeeld aan weerszijden van de zwarte salontafel. Voeg gele poefen toe als flexibele zitplaatsen of als voetensteun voor extra comfort. Kies voor een mix van texturen en prints om wat speelsheid toe te voegen aan het geheel.

Decoratieve Accenten:

Plaats een houten boomstam als decoratief element naast een van de fauteuils. Het natuurlijke karakter van de boomstam brengt een organisch element in de ruimte en vormt een mooi contrast met het strakke design van de meubels.

Hanglampen:

Laat het licht schijnen met opvallende gele hanglampen die boven de salontafel zweven. Kies lampen met een uniek ontwerp om de aandacht te trekken en een speelse sfeer te creëren. Het gele licht zal de ruimte een warme gloed geven.

Sfeerverlichting:

Voeg subtiele sfeerverlichting toe met kleine tafellampen op het gele dressoir. Dit zorgt voor een gezellige sfeer, vooral ‘s avonds. Overweeg lampenkappen die aansluit bij het vrolijke thema.

Dressoir:

Decoreer het gele dressoir met stijlvolle accessoires in contrasterende kleuren. Denk aan kaarsenhouders, een paar planten, mooie vazen en enkele kleine schilderijtjes met levendige afbeeldingen om de ruimte een persoonlijk tintje te geven.

Met deze combinatie van gele accenten, zwarte elementen, en natuurlijke texturen creëer je een zonnige, comfortabele en stijlvolle zithoek. Geniet van je vernieuwde interieur!

Merk
ArtifortInterstar, Fatboy
Gispen, Gus Modern, Kartell
LZF, Montis, Tomasucci

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK DE PRODUCTEN