Green & Black Fusion

Naam
Green & Black Fusion

Kleur
Geel/Groentinten

Stijl
Eigentijds, Modern

Green & Black Fusion

Stel je voor dat je je eetkamer wil opfleuren. Laten we beginnen met het neerzetten van groene en zwarte stoelen rond een witte ronde tafel. Dit geeft niet alleen een mooie kleurenmix, maar laat ook zien hoe mooi tweedehands design kan zijn.

Bij het kiezen van tweedehands meubels is het leuk om verschillende stukken te mixen en matchen. Ga voor stoelen die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal te vertellen hebben. Dat maakt je eetkamer extra bijzonder.

Plaats de witte ronde tafel als het stralende middelpunt. Het witte blad zorgt voor een mooie balans en laat de bijzondere stoelen extra opvallen.

Voeg een houten tafel toe als extraatje, waar je nog meer unieke vondsten op kwijt kunt. Het is niet alleen handig, maar geeft ook diepgang aan je eetruimte.

Voor de finishing touch zorgen verfijnde witte hanglampen. Ze voegen een modern tintje toe en zorgen voor het juiste licht in de ruimte.

Maak het plaatje compleet met accessoires, zoals kussens in bijpassende kleuren, een gezellig tapijt, en wat persoonlijke decoraties.

En voilà! Jouw eetkamer is nu niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ademt ook die fijne sfeer. Veel plezier met het stylen van jouw ruimte met unieke vondsten en tijdloze stijl!

Merk
Ahrend, Allermuir, Arper, Artifort
Emeco, Frighetto, Harvink, Hay
KartellMarset, Montis, Moroso
Northern, Thonet, Vitra

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK DE PRODUCTEN