Happy Green Maximalist

Naam
Happy Bold Maximalist

Kleur
Groen, Geel, Rood, Goud

Stijl
Modern, Vintage

Happy Green Maximalist

Kleur beïnvloedt je leven, je gedrag en je humeur. Ze kunnen ons helpen om ons meer actief en positief te voelen, of juist meer rustig en ontspannen. Zeker als het gaat om een bonte verzameling van heldere kleuren die een verfrissende touch geven. Wanneer er felle kleuren in een ruimte zijn, zorgt dat voor een energiek en optimistisch gevoel.

Kleuren zoals blauw, groen en paars geven een rustig gevoel en hebben een kalmerend effect. Een helderrode kleur is bijvoorbeeld veel actiever dan een donkergroene kleur. De groene kleuren in de meubelstukken en rood in de lampen met een vleugje oranje zijn uitstekend om een statement te maken en de ruimte op te fleuren. Het prachtige kleed in neutrale kleur zorgt voor de nodige rust en balans.

Voor het creëren van een bepaald gevoel kan je dus beter kleuren gebruiken die hierbij passen. Al met al is kleur een sterk instrument om ons leven en ruimte te vormgeven. Kleuren veranderen de sfeer in een bepaalde ruimte of binnenvallend licht, maar ook op het emotioneel niveau creëert elke kleur verschillende gevoelens. Dus welke kleuren je ook combineert: Zolang ze passen bij jouw persoonlijkheid benadrukken iedere keuze hoe speciaal jouw interieur is!

Kortom, kleur beïnvloedt ons leven op veel manieren. Van aankleding in een ruimte tot gevoelsuiting; het helpt je hierbij om van jouw huis of kantoor iets unieks te maken door de emotionele uitstraling die elke kleur met zich meebrengt!

Merk
Allermuir, Arco, Artifort,
BuzziSpace BuzziPlant, Gispen,
Moooi, Thomas Eyck, Zanotta

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK