Gorgeous Green Oase

Naam
Gorgeous Green Oase

Kleur
Natuurlijk, Warm

Stijl
Art Deco

Update 29-8-2023

Gorgeous Green Oase

Groene tinten spelen de hoofdrol in dit weelderig interieur. We hebben zorgvuldig gekozen elementen samengesteld om een ruimte te creëren die zowel verfijnd als uitnodigend is.

Weelderige zitplaats: Het middelpunt van deze ruimte is zonder twijfel de groene velours modulaire bank. Deze bank biedt niet alleen een heerlijke zitplaats, maar fungeert ook als een visueel statement. De diepe groene kleur van het velours straalt comfort en luxe uit. Bovendien geeft het modulaire ontwerp de vrijheid om de opstelling aan te passen.

Fauteuils van natuurlijke vormen: Flankeer de bank met fauteuils die uitnodigen tot relaxen en genieten. Kies voor fauteuils met organische vormen en stoffen die harmoniëren met het groene thema. Een ton-sur-ton groene stof met een lichtere of donkerdere tint dan de bank zou een verfijnde keuze zijn. Voeg bijpassende kussens toe om een mooi samenspel te creëren.

Hanglampen als kunstwerken: Hanglampen worden kunstwerken in jouw ruimte. Kies voor hanglampen met (semi-)transparante groene tinten die het licht op een zachte manier filteren. Ze zullen een betoverend schouwspel van licht en schaduw creëren.

Houten kast met karakter: Plaats de houten kast tegen de groene wand. Het hout brengt daarmee de warmte van de natuur binnen en vormt een mooi contrast met de diepgroene achtergrond. Gebruik de kast om je persoonlijke schatten en enkele groene planten tentoon te stellen. Dit zorgt voor een harmonieus samenspel tussen de natuurlijke elementen en het design.

Sfeervolle accenten: Laat het licht dansen met een elegante vloerlamp op een strategische plek. Kies een lamp met een basis van natuurlijke materialen, zoals hout. Het zal ‘s avonds voor een zachte gloed zorgen, waardoor de sfeer nog intiemer wordt.

Schaaktafel: Plaats de schaaktafel tegen een centrale plek in de ruimte. Dit wordt niet alleen een plek voor intellectuele uitdagingen, maar ook een blikvanger op zichzelf.

Dit bijzondere advies voor je interieur zal ervoor zorgen dat je ruimte een prachtig evenwicht vindt tussen een weelderig gevoel van luxe en de rustige, kalmerende sfeer van de natuur. De meubels en verlichting werken samen op een manier die een perfecte balans creëert en tegelijkertijd een verfijnde uitstraling geeft die jouw eigen stijl en voorkeur laat zien. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten in deze prachtige, weelderige groene oase die we voor je hebben gecreëerd!

Merk
Ahrend, Artifort, Bene, Bert Plantagie
Cassina, Foscarini, Gelderland, Kartell
LZF, Matteo Grassi, Nils Holger Moormann

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK