Chic Pink & Purple

Naam
Chic Pink & Purple

Kleur
Paars en roze tinten

Stijl
Eclectisch

Chic Pink & Purple

Als je zin hebt in wat vrolijkheid in huis, laten we samen aan de slag gaan met paarse en roze tinten om jouw plekje gezellig te maken. Hier zijn een paar simpele en makkelijke tips om het allemaal wat kleurrijker te maken.

  1. Rustige kleuren: verf de muren en grote meubels in rustige kleuren, zoals crème, grijs of licht beige. Hierdoor springen de paarse en roze meubels er lekker uit, maar het blijft wel lekker rustig.
  2. Stoer paars: kies één muur uit en geef ‘m een flinke lik verf in een gaaf paars. Het kan donker of licht paars zijn, net waar je zin in hebt. Deze muur wordt dan als een soort supercool canvas voor de rest van de kamer.
  3. Roze comfort: gooi wat roze in de mix met gezellige meubels zoals een roze bank of fauteuil. Denk aan een wat zachter roze, oudroze of een lief koraalkleurtje. Dit maakt het gelijk knus en uitnodigend.
  4. Paarse Bling: laat paars shinen met opvallende meubels, zoals een fancy paarse stoel, bijzettafeltje of kast. Deze laten de boel echt stralen en geven de ruimte wat karakter.
  5. Karpet als knooppunt: een kleed is perfect om paars en roze met elkaar te verbinden. Kies eentje met een leuk patroon dat beide kleuren heeft. Het zorgt niet alleen voor samenhang, maar ook voor een zachte ondergrond.
  6. In evenwicht: hou de boel in balans met accessoires in neutrale kleuren, zoals wit, grijs of shiny accenten. Kussentjes, vaasjes, en kunstwerkjes in die kleuren maken het lekker levendig zonder te overdrijven.
  7. Groen als frisse wind: voeg wat groen toe met plantjes of bloemen voor een frisse touch. Groen is een natuurlijke tegenhanger voor paars en roze en zorgt voor de juiste balans.

Met deze makkelijke tips wordt jouw plekje een vrolijk mix van paars en roze, helemaal kleurrijk en gezellig!

Merk
Allermuir, Cassina, Flos
Foscarini, Harvink, Hay, Malnati
Montis, Moroso, Sancal

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK DE PRODUCTEN