Charming Cream

Naam
Charming Cream

Kleur
Creme, Neutraal, Wit

Stijl
Modern, Retro

Charming Cream

In deze woonkamer mixen we fris wit, zacht crème en warm hout om een plek te creëren waar we ons helemaal thuis voelen. Het is niet alleen chic, maar ook knus.

Kleurenpalet

Begin met een licht en luchtig kleurenpalet dat bestaat uit wit, crème en verschillende tinten van hout. Deze kleuren creëren een rustgevende en warme sfeer in de ruimte.

Meubilair

 1. Bank en fauteuils:
  • Kies een grote witte leren bank als eyecatcher in het midden van de woonkamer. Combineer dit met crèmekleurige stoffen fauteuils aan weerszijden voor extra comfort.
  • Voeg sierkussens toe in zwart-wit en zachte pastelkleuren om een vleugje contrast toe te voegen.
 2. Vloerlampen:
  • Plaats slanke vloerlampen aan beide zijden van de bank om een gezellige sfeer te creëren. Kies voor lampen met zachte lampenkappen voor een warm lichteffect.
 3. Kapstokken:
  • Ga voor een moderne kapstok met houten accenten en witte of crèmekleurige haken. Dit biedt niet alleen een praktische oplossing, maar voegt ook een decoratief element toe aan de ruimte.
 4. Karpetten:
  • Leg een zacht, crèmekleurig karpet onder de salontafel om de zithoek te definiëren. Voeg een opvallend zwart-wit karpet toe onder de eettafel voor een speels contrast.
 5. Houten kast:
  • Kies een lage, brede houten kast met voldoende opbergruimte. De warme houttinten zorgen voor een natuurlijk element in de kamer. Gebruik de kast om decoratieve items, boeken en multimedia op te bergen.
 6. Lage brede tafel:
  • Plaats een lage, brede tafel in het midden van de zithoek. Dit creëert een uitnodigende sfeer en maakt het gemakkelijk om hapjes en drankjes binnen handbereik te hebben.

Accessoires

 1. Sierkussens en plaids:
  • Voeg sierkussens toe met diverse patronen in zwart-wit en pastelkleuren. Leg ook een paar zachte plaids over de fauteuils voor extra comfort en gezelligheid.
 2. Decoratieve items:
  • Plaats decoratieve items zoals witte kaarsen, vaasjes met bloemen en kunstwerken met zwart-witte accenten op de kast en salontafel.
 3. Groene planten:
  • Breng de natuur binnen met enkele groene planten in mooie potten. Dit voegt frisheid toe aan het interieur en zorgt voor een gebalanceerde uitstraling.

Met deze mix van wit, crème, hout en zwart-wit creëer je een charmante en eigentijdse woonkamer waarin comfort en stijl hand in hand gaan.

Merk
Artifort, BuzziSpace, Dutch Carpets
Fasem, Flos, Foscarini, Halle
Jan des Bouvrie, Kaster, Mikado
Moroso, Poltrona Frau, Revised
Satelliet, Swedese, Vibia, Zanotta

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK