Minimalist Light & Retro

Naam
Minimalist Light & Retro

Kleur
Neutraal, Wit, Zwart

Stijl
Minimalistisch, Modern, Retro

Minimalist Light & Retro

Stap in de wereld van artistieke zuiverheid met essentiële en subtiele retro details. Wit is een van de meest populaire en krachtige kleur die wordt gebruikt in interieurontwerp omdat het gezien wordt als een perfect blanco canvas. Voeg je daar wat zwart toe in een ontwerpstijl uit de jaren ’50 dan ontstaat er een nostalgisch gevoel van verlichting aan de ruimte en tijdloosheid. Samen met de afgeronde details geeft het geheel een frisse maar klassieke uitstraling.

Als je witte en crème meubels hebt van merken als Artifort, B&B Italia, Cappellini, Minotti en Poltrona Frau, en je wilt deze combineren met zwarte en sisal tapijten in een minimalistische en retro stijl, dan heb je een prachtige basis voor een stijlvol en tijdloos interieur. Deze combinatie van neutrale kleuren en natuurlijke materialen zorgt voor een rustige en zuivere sfeer en kan gemakkelijk worden aangevuld met andere kleuren en accessoires.

Een andere manier om de ruimte wat meer leven te geven, is door het toevoegen van planten. Kies voor verschillende soorten planten in verschillende maten en kleuren om het geheel wat spannender te maken. Planten kunnen ook helpen om de ruimte wat gezelliger te maken en de lucht te verfrissen.

Als je wilt dat de ruimte een extra luxueuze uitstraling krijgt, kun je ook spelen met glanzende materialen, zoals goud of zilver. Dit zal de ruimte nog meer laten opvallen en een exclusieve sfeer creëren. Vergeet ook niet om de verlichting aan te passen aan de sfeer die je wilt creëren. Kies bijvoorbeeld voor warme, gezellige lampen om de ruimte nog gezelliger te maken.

Tot slot kun je ook spelen met accessoires om de ruimte af te maken. Zoek naar leuke vazen, kandelaars en andere decoratieve elementen die passen bij de minimalistische en retro stijl van de ruimte. Zo kun je je woonruimte helemaal naar je eigen smaak aanpassen en een unieke en stijlvolle sfeer creëren.

Merk
Artifort, B&B Italia, Bonacina
Cappellini, Flos, Humanscale
Kastel, MateriaMinotti
Poltrona Frau

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK