Blue Haven

Naam
Blue Haven

Kleur
Koel

Stijl
Eigentijds

Blue Haven

Voel de rust van deze woonruimte met blauwe tinten, gecombineerd met moderne accenten. Het straalt een relaxte sfeer uit, perfect om tot rust te komen na een drukke dag.

Lekker zitten in blauw

Ze zijn niet alleen ongelooflijk comfortabel, maar ook prachtig ontworpen, met een diepe, blauwe kleur die zowel rustgevend als stijlvol is. Plaats de fauteuils aan weerszijden van de bank voor een gezellige zithoek en voeg enkele zachte kussens toe in verschillende blauwtinten voor extra comfort.

Smaakvol tafelen

De eetkamerstoelen passen helemaal bij het blauwe thema. Kies eetkamerstoelen met een moderne look, bekleed met stof of leer die matcht met de blauwtinten in de woonkamer. De eettafel maakt het plaatje compleet met zijn diepe zwarte kleur, wat een opvallend contrast creëert met het blauw. Zet een paar elegante witte ronde tafeltjes neer voor een speels tintje.

Licht en gezelligheid

Verlichting is belangrijk in dit plaatje. Kies hanglampen in het blauw of met blauwe accenten voor boven de eettafel en plaats wat vloerlampen rond de zithoek voor een gezellige gloed.

Rustgevend plekje

Zet een bank in een hoek van de woonkamer. Perfect voor een knusse leeshoek of om rustig naar muziek te luisteren. Kies eventueel stoffen met geluiddempende eigenschappen voor een vredigere sfeer.

Laatste afwerking

Maak het geheel af met accessoires in koper- en goudtinten voor een vleugje glamour. Hang wat schilderijtjes met blauwe accenten aan de muur en zet verse bloemen in witte vaasjes voor een frisse touch.

Dit interieuradvies zorgt niet alleen voor een mooie kleurencombinatie, maar maakt ook een ruimte die er chique uitziet én waar je je meteen thuis voelt. Geniet ervan!

Merk
Bene, DUM, Flexform, Flos
Gispen, Kartell, Materia, Montis
Moroso, Muuto, Normann Copenhagen
Poliform, Poltrona Frau

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

BEKIJK DE PRODUCTEN