Vintage Rustic & Earthy

Naam
Vintage Rustic & Earthy

Kleur
Oranje, Bruin, Neutraal

Stijl
Warm, Opvallend

Vintage Rustic & Earthy

Als je op zoek bent naar een stijlvol en authentiek interieur, dan is de Vintage Rustic & Earthy -stijl met luxueuze en aardse accenten misschien wel iets voor jou. Merken als Leolux, bERT & dENNIS, Revised, Rex Krajl, Thoms Eyck, Giorgetti en Gelderland hebben prachtige meubels en accessoires die perfect passen bij deze stijl.

Een belangrijk element van deze stijl is het gebruik van cognackleur in de zitmeubels. Dit geeft de ruimte een extra pit en zorgt voor een gezellige en tegelijkertijd extravagant aanblik. Als je deze kleur combineert met ivoor- en beige tinten in de accessoires en donkerbruin in het houten meubilair, ontstaat er een aangenaam cocoon-effect dat zacht, rijk en uitnodigend aan doet. Het is alsof je teruggaat in de tijd en je je in een comfortabele en stijlvolle omgeving bevindt.

Om het authentieke nog meer tot zijn recht te laten komen, kun je ook kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout, leer en stof. Zo creëer je een warme en natuurlijke sfeer die helemaal past bij deze stijl. Bovendien kun je ook kiezen voor accessoires met een industriële uitstraling, zoals metalen lampen of koffietafels van metaal en hout. Dit zorgt voor een rauw en stoer contrast met de zachte, luxueuze elementen van het interieur.

Al met al is de Vintage Rustic & Earthy -stijl met luxueuze en aardse accenten een prachtige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een authentiek, rauw en stijlvol interieur. Door gebruik te maken van kleuren als oranje, ivoor en beige en natuurlijke materialen zoals hout en leer, creëer je een gezellige en comfortabele sfeer die aanvoelt als een thuis. Bovendien kun je met industriële accessoires een stoere en rauwe touch toevoegen aan het interieur, waardoor het een unieke en eigenzinnige uitstraling krijgt.

Merk
bERT&dENNIS, Gelderland, Giorgetti
Leolux, Revised, Thomas Eyck 

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK