Sunny Side Yellow

Naam
Sunny Side Yellow

Kleur
Geel, Zwart

Stijl
Klassiek, Retro

Sunny Side Yellow

De combinatie van gele en zwarte meubelen kan een echte eye-catcher zijn in elke kamer, vooral als je kiest voor merken als Cassina, Gispen, Humanscale Ballo en Zanotta. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige materialen en slimme designs, dus je weet zeker dat je meubels krijgt die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en comfortabel.

Als je gaat voor een gele muur als achtergrond, is het misschien een goed idee om een aantal zwarte meubels te kiezen om het geel te balanceren. Zoek bijvoorbeeld naar een zwarte fauteuil, een zwarte poef of een zwarte kleed. Deze meubels zullen een mooie contrast vormen met de gele muur en een gevoel van elegantie en rust toevoegen aan de kamer.

Voor een speelse twist kun je ook een paar gele meubels toevoegen, zoals een gele stoel of een gele kruk. Dit zal een pop of kleur toevoegen aan de kamer en het geheel wat opvallender maken.

Vergeet ook niet om accessoires toe te voegen om de look af te maken. Zoek bijvoorbeeld naar gele en zwarte kussens, kleden of lampen om het geheel nog meer leven en persoonlijkheid te geven.

Al met al is de combinatie van gele en zwarte meubelen van merken als Cassina, Gispen, Humanscale Ballo en Zanotta een geweldige keuze voor iemand die op zoek is naar een opvallend en stijlvol interieur. Met een gele muur als achtergrond zal het geheel zeker indruk maken op iedereen die binnenkomt!

Merk
CassinaGispen, Humanscale
Loffler, LZF, Stoff Nagel
Tomasucci, Zanotta

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK