Sophisticated Dark Decor

Naam
Sophisticated Dark Decor

Kleur
Grijs, Wit, Zwart

Stijl
Minimalistisch

Sophisticated Dark Decor

Het creëren van een inspirerend interieur is als het componeren van een meesterwerk, waarbij elk element harmonieus samenkomt. Laten we een reis maken door een ruimte vol verfijning en stijl, waar de essentie van modern design tot leven komt.

We beginnen met de prachtige witte ronde tafel van Ahrend. Met zijn strakke lijnen en tijdloze uitstraling vormt deze tafel het middelpunt van de ruimte. Combineer het met de zwartwitte tweezijdige stoel Catifa 46 van Arper, die zowel elegant als functioneel is. Deze stoel voegt een vleugje eigentijdse flair toe aan de ruimte.

Combineer het met de zwartwitte multifunctionele stoel Ballo van Humanscale, die zowel comfortabel als speels is. Deze stoel voegt een element van verrassing en dynamiek toe aan de ruimte.

Vervolgens plaatsen we de grijze rechthoekige salontafel Zap van Cassina, vervaardigd uit aluminium, voor een moderne en industriële uitstraling. Deze tafel biedt niet alleen een plek voor je favoriete boeken en decoratieve items, maar dient ook als een statement piece op zichzelf.

Voor een vleugje moderniteit en comfort voegen we de zwarte leren fauteuil Butterfly van Montis toe. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen nodigt deze fauteuil uit tot ontspanning en reflectie. De zwarte fauteuil Net W van Fasem, gemaakt van geweven leer, voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan het interieur.

Verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van de juiste sfeer. Hang de witte barokachtige kroonluchterlamp Light Shade van Moooi boven de ronde tafel om een dramatisch en romantisch effect te creëren. Voeg daarnaast de zwarte hanglamp Jazz van Vibia toe voor een eigentijds accent en een warme sfeerverlichting.

Last but not least, voegen we de zwarte kantoorstoel EA115 van Vitra toe voor een stijlvol en comfortabel werkstation. Deze stoel biedt ondersteuning en ergonomie zonder concessies te doen aan design.

Met deze combinatie van meubels en verlichting creëren we een inspirerende ruimte waar functionaliteit, esthetiek en comfort samenkomen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je interieur een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en stijl.

Merk
Ahrend, Arper, Cassina
Fasem, Humanscale, Montis
Moooi, Vibia, Vitra 

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK