Scandinavisch Mix Minimalisme

Naam
Scandinavisch Mix Minimalisme

Kleur
Grijs, Hout, Oranje, Roze, Zwart

Stijl
Minimalistisch

Scandinavisch Mix Minimalisme

Een stijl die gekenmerkt wordt door eenvoud en functionaliteit gecombineerd met natuurlijke elementen is de Scandinavisch Mix Minimalisme. Als je op zoek bent naar een frisse, moderne en rustgevende look voor je interieur, dan is dit misschien wel iets voor jou!

Een goede manier om deze stijl te creëren, is door te kiezen voor meubels  gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Qua kleur past een neutrale kleurenpalet, met zachte tinten zoals wit, grijs en beige hier perfect bij. Kijk ook naar meubels en accessoires die functioneel zijn en tegelijkertijd een elegante uitstraling hebben. Zo geef je je woonkamer een moderne touch die tegelijkertijd stijlvol is.

Kies bijvoorbeeld voor de comfortabele bank van het merk Moooi. Het is gemaakt van zachte materialen met een tijdloze afgeronde look. Voor verlichting kun je een vloerlamp van Dix Heures Dix overwegen, met een strakke en moderne stijl. Om je ruimte optisch te vergroten kun je kiezen voor een spiegel van Revised.

Om een beetje variatie en kleur aan de ruimte toe te voegen, kun je ook kiezen voor enkele statement-items, zoals een kleurrijke vloerkleed of een opvallende kunstwerp aan de muur. Zoek naar stukken die de aandacht trekken zonder afleiding te creëren van het algehele minimalistische gevoel van de ruimte.

Natuurlijke elementen, zoals planten en houten accessoires, kunnen ook helpen om een gezellige sfeer te creëren. Zoek naar manieren om deze elementen op een subtiele manier in je interieur op te nemen, zodat ze de ruimte verrijken zonder afleiding te creëren.

Tot slot is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je interieur functioneel is en dat je alleen de spullen behoudt die echt nodig zijn. Dit zal helpen om de ruimte opgeruimd en geordend te houden, wat bijdraagt aan het gevoel van rust en vrede gekenmerkt door de Scandinavisch Mix Minimalisme -stijl.

Merk
Casalis, Dix Heures Dix, Hay
Materia, Moooi, Normann Copenhagen
Revised

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK