Red & Orange Vibrant Chic

Naam
Red & Orange Vibrant Chic

Kleur
Oranje, Rood, Rose, Zwart

Stijl
Mix & Match

Red & Orange Vibrant Chic

Ben je op zoek naar een manier om je interieur een unieke twist te geven? Overweeg dan eens om een zwarte muur in je woonkamer te combineren met een grote ronde vloerkleed met bloemen en rode design meubelen van topmerken zoals Artifort Tongue, Big Tulip, Cappellini Tulip, Hay Bella en Flexform Big Boss.

Deze combinatie zal meteen voor een statement zorgen in je ruimte en geeft een chique en trendy uitstraling. Het grote ronde vloerkleed met bloemen zorgt voor een warme en knusse sfeer, en geeft de zwarte muur wat afwisseling. Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed met felle kleuren, zoals rood of oranje, om de ruimte nog opvallender te maken.

Daarna is het tijd om de juiste meubelen te kiezen om deze unieke ruimte te vullen. De rode design meubelen van merken zoals Artifort Tongue, Big Tulip, Cappellini Tulip, Hay Bella en Flexform Big Boss zullen zeker niet onopgemerkt blijven, met hun stijlvolle en moderne designs. Bekijk bijvoorbeeld eens de Artifort Tongue fauteuil, met zijn iconische tongvormige zitting. Of ga voor de Big Tulip bank van Cappellini, die meteen de aandacht trekt dankzij zijn opvallende vorm. Een paar rode stoelen van Hay Bella of Flexform Big Boss zullen ook zeker niet misstaan in deze ruimte.

Met deze unieke combinatie van zwarte muur, bloemrijk vloerkleed en rode design meubelen creëer je een opvallende en stijlvolle ruimte die zeker indruk zal maken op je gasten. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende combinaties om de perfecte sfeer te creëren.

Merk
Artifort, Cappellini, Casalis,
Flexform, Fritz Hansen, Hay

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK