Classic Blue Ambiance

Naam
Classic Blue Ambiance

Kleur
Natuurlijk, Koel

Stijl
Traditioneel, Eigentijds

Classic Blue Ambiance

De kleur blauw is een prachtige toevoeging aan je interieur, omdat het een rustgevende en serene sfeer creëert. Of je nu kiest voor een donkerder navy of een lichter babyblauw, blauwe meubels zullen zeker opvallen en een statement maken in je huis.

Kies voor een paar comfortabele fauteuils en stoelen in een aardig blauw voor een warme en uitnodigende sfeer in je eetkamer. Of ga voor een paar opvallende accentstoelen in een felle blauwe kleur voor een speelse touch in je woonkamer.

Neem bijvoorbeeld de Flexform Happy waar we heel blij van worden. Deze fauteuil heeft een comfortabele, gepolsterde zitting en een strakke, minimalistische uitstraling die perfect past bij de moderne rustieke inrichting.

Moroso biedt ook een aantal meubels die aansluiten bij deze stijl, zoals de Bloomy Poltroncina. Dit zitmeubel heeft een uniek, organische vorm en een comfortabele zitting. Hij zal zeker opvallen in je interieur!

De Poltrona Frau Regina zal zeker passen in een moderne rustieke inrichting dankzij de comfortabele, leren zitting en een strakke, minimalistische uitstraling.

Tot slot zijn blauwe kussens en dekens een gemakkelijke manier om een blauwe touch aan je interieur toe te voegen. Kies voor een paar kussens in een diep, rijk blauw voor een dramatische uitstraling, of ga voor een paar lichtere kussens in een zacht blauw voor een luchtige, lichtere sfeer.

Met blauwe meubels kun je eindeloos combineren en experimenteren om de perfecte blauwe ambiance in je huis te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het prachtige resultaat.

Merk
Artemide, Artifort, Dix Heures Dix
DUM, Ferm Living, Flexform, Flos
Foscarini, Gispen, Moroso
Pallucco, Poliform, Poltrona
Rolf Benz, Zuiver

Meer (zakelijk) advies?
Bel +31 (0)6 31908242
Mail info@theresales.nl
Vul contactformulier in

SHOP THE LOOK